Duration: 90
min
Release date June 16, 2018
หลังจากพ่อของเขาเสียชีวิต Masato เชฟหนุ่มเดินทางออกจากบ้านเกิดในญี่ปุ่นไปยังสิงคโปร์เพื่อค้นหาความจริงเกี่ยวกับอดีตของเขา ระหว่างนั้นเขาไม่เพียงได้เรียนรู้เกี่ยวกับแม่ชาวสิงคโปร์ซึ่งเสียชีวิตไปแล้วและครอบครัวฝั่งแม่ แต่ยังได้ค้นพบรสชาติอันยอดเยี่ยมของอาหารท้องถิ่น เขาได้แรงบันดาลใจในการรังสรรค์อาหารฟิวชั่นจานใหม่ซึ่งเป็นการผสมผสานระหว่างราเมนและ บักกุ๊ตเต๋ (ซุปซี่โครงหมู) ซึ่งเป็นอาหารจานเด่นสัญลักษณ์ของสิงคโปร์ เขาจะทำสำเร็จหรือไม่?
After his father’s death, young chef Masato leaves his hometown in Japan and goes to Singapore in search of the truth about his past. In the process, he not only learns about his late Singaporean mother and her family, but also experiences the delightful flavours of local cuisine. He is inspired to create a new fusion dish that combines Ramen and Singapore’s iconic Bak Kut Teh (pork rib soup) – will he succeed?